perjantai 22. elokuuta 2014

Syntymäpäivät

Poikani neljävuotis synttäreiden lähestyessä kävin useamman pohdinnan läpi. En osannut päättää, että järjestäisimmekö kaverisynttärit vai emme. Pohdintaa tämä aiheutti, koska emme tunne vielä juurikaan poikamme tarhakavereiden vanhempia ja synttärit olivat kesäloman aikana. Kaverisynttärit siirtyivät lopulta seuraavaan vuoteen, mutta halusin kovin hyvittää tämän pojalleni. Halusin hänelle kivat synttärit sukulaisten kanssa. Ei siis kavereita, mutta onneksi serkkuja ja tarpeeksi lapsenmielisiä aikuisia sukulaisia.

Synttärisankari sai valita aiheen ja netin kuvista kakun. Näistä valinnoista lähdin liikkeelle:

Ensiksi valmistui kutsukortit, jotka ilahduttivat eritoten isoäitejä:Sitten näpertelin kahdelle kattaukselle sipsi- ja vaahtokarkkikippoja:


Liimailin myös mukeihin ja lautasiin aiheeseen sopivia koristeita. Pöydän kruunasi lopuksi sankarin valitsema kakku, jonka väkersimme mieheni kanssa:

Tykkään todella paljon leipoa, mutta leivon harvoin. Synttärit antavat siis minulle todella mieluisan aiheen puuhastella keittiössä, joten nautin niiden järjestämisestä.

Kakun tein Kinuskikissan Aurinkokakun sisältöä käyttäen sekä muutenkin hain ideoita tarjottaviin tästä blogista. Kinnuskikissa on ehdoton suosikkini, mitä tulee leivontaan.

Sanna
2 kommenttia: