perjantai 3. huhtikuuta 2015

Virkattu matto

Olipas ihana tuttavuus tämä mini ontelokude <3 Sitä on paljon helpompi työstää ja siitä saa edullisemmin mattoja. Tähän mattoon meni reilu kilo kudetta, kun taas normaalista ontelokuteesta tehtyyn vastaavan kokoiseen meneekin äkkiä kolme - neljä kiloa. Kilohintahan molemmissa on sama. Tästä tuli ohuempi ja tosiaan kevyempi eli koiraperheen käytössä kivempi sillä puristelu käy näpsäkämmin ;)

Kuulun siis siihen osaan käsityöläisiä, jotka miettivät työtä aloittaessa, että onko se rahallisesti kannattavaa. En siis ostele kalliita erikoislankoja tai materiaaleja. Rakastan harrastustani ja saan siitä pelkkänä harrastuksena itselleni enemmän kuin, mitä hyödyn taloudellisesti, mutta silti töissäni on mukana taloudellinen ajattelu. Uskon, että osa harrastuksen tuomasta mielihyvästä tuleekin siitä, että teen käsilläni, jotain oikeasti rahallisestikkin arvokasta. Niin ja ihminen, joka laskee rahaa työkseen taitaa sitä väkisin laskea vapaa-ajallakin :D

Maton ohje löytyy linkin takaa, mutta olen sitä hieman muokannut omaan mattooni. Tein muutaman ylimääräisen kerroksen sekä vikan kerroksen tein pitkillä pylväillä. Maton halkaisijaksi tuli noin metri.



Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti