lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulun käsitöitä

Kaikenlaista on tullut puuhasteltua joulun aikaan ja oikeastaan melkein kaikki alkaakin olemaan jo valmiina. Enää kaksi työtä kesken, mutta nekin aloitettu. Tässä siis viimeaikojen satoa:

Olen ollut kovin ihastunut Living and Room sisustustuotteisiin ja tässä niistä yksi, johon tuunailin käpyjä. Käpyjä olen tupsutellut agryylimaalilla meikkisientä käyttäen, sekä lisännyt hilettä pintaan.Living and Roomin tuotteisiin voi tutustua omankin jälleenmyyjäni Facebook sivuilla:

facebook.com/livingandroom.outi.johansson


Sain tänään valmiiksi tumput, joissa taas käytin Prinsessajuttu blogin pitsikukkaa koristeena.


Kranssin innostuin tekemään eilen illalla, kun poikani oli mennyt nukkumaan. Yksinäinen ilta siis vierähti askarrellen, kun mieheni on työreissussa Italiassa. Tuliaisia odotellessa ;)

Ohje kranssin tekoon löytyy täältä

Kiinnitin itse kuumaliima pistoolin avulla hopeisia palloja kranssiin, mutta siihen voi tosiaan laittaa myös valot.
Ja tänään siskoni tuli vierailulle korupihtien ja tarvikkeiden kera. Ostin korumessuilta jo valkoisia puuhelmia, kun ihastuin siellä eräisiin koruihin ja nyt sain ne Lauran opastuksella tehtyä. Alan jo aikas kivasti päästä jyvälle korujen teosta :)


Ja vielä yksi punainen Jouluksi :)

Nyt tuntuukin jo, et olen saanut jotain oikein aikaiseksi :D

Sanna

3 kommenttia:

 1. Hyvä, että joku on saanut jotain aikaiseksi xD Itse en ehtinyt tekemään edes perinteisiä joulukortteja. Noh, jos seuraavana vuonna yrittäisi aloittaa vaikka jo tammikuussa.

  -Hanna-

  VastaaPoista
 2. Ei käsitöitä pidä väkisin yrittää ;) On Jouluja, kun en tee mitään ja taas välillä teen paljon. Käsityöt ovat kamalia pakkopullana!!! Ihanaa Joulua sinulle Lilli :)

  VastaaPoista
 3. Ongelmana oli se, kun olisi kyllä halunnut tehdä mutta ei vaan ollut aikaa :D Mutta ehkä seuraavana vuonna taas on. Hyvää joulua sinnekin!

  VastaaPoista